Beauty has no skin tone,

De laatste tijd is de slogan: Getest door deze beautyvloggers. Een hype. Alles wat er gevlogt, geblogt word is een must. 

Zo liep ik laatst over een markt en zie ik 14 jarige met een dosis make up lopen, waar je gewoon u tegen zegt. Is dat nou mooi? Is dat nou beauty. Die meiden die er te opgemaakt uit zijn dat t lijkt alsof ze een opleiding grime hebben gedaan. Er bij lopen met kleding die ik ook in mijn kast heb liggen als volwassene en ik heb nou niet perse een “14 jarige kledingstyle” 

Wat ik niet snap is dat het tegenwoordig normaal is. “normaal dat, jonge meiden er zo vroeg ouder bij lopen.. Vroegah, toen ik nog klein was(wat ik nog steeds ben) liep ik rond in afschuwelijke maillots, ribrokken etc. Wat ik toen leuk vond maar ik was gewoon echt meisje meisje. Maar tegenwoordig..  Alles gaat om het uiterlijk, zo goed mogelijk, fashionable uitzien en vooral niet laten zien of merken dat je jonger bent dan hoe je eruit ziet want je wilt er wel bij horen. 

Veel van die meiden gaan nu al mee in de groepsdruk van onze samenleving. Het verschrikkelijke wat ik vind is zelfs dat getinte jonge meiden tegenwoordig zoveel lichte tinten op proberen te doen,  Het hoeft niet!! Beauty zit van binnen! 

Beauty is the Way you hold yourself. It’s how you treat People, how you love. It’s self acceptance. Because beauty is in your soul. 

Lieve dames, laat je eigen unieke jij niet verpesten door deze samenleving, vind jou eigenwijze mooie pure manier van Shinen, be yourself! 

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s