Zandkoekjes, auto’s en paddestoelcakjes

Een paar zondagen terug werden we geschampt/aangereden door een of ander minkukel die vanuit de binnenbaan opeens naar de buitenbaan wilde maar dan dwars door ons heen.

T enige wat ik nog voelde was een klap waarmee me hoofd tegen de deur aan geslingerd werd. Ik ben meestal z’n slaperd in de auto dus kon me ook niet echt voorbereiding op de klap. Manlief wel en die werd me een partij pissig.

Nou toen stapte ze uit en gingen de andere mensen uit hun plaat. Pff, manlief ook driftig totdst ik zei nu is ’t genoeg. Hebben jullie schade formulier. Nee hebben we niet dus ik bel de 👮.

Die vrouw heeft me doen verbazen. Binnen een half uur had ze 4x de politie gebeld dat ’t langs duurde etc etc. En uiteindelijk na 3 kwartier blauwbekken was de politie aanwezig. Wij waren vlug klaar met onze verklaring terwijl de andere partij nog druk aan ’t praten en wijzen was. En opeens wilde ze ook niet meer tekenen. Dus meneer de politie werd een beetje boos haha, dus onder de indruk van die politieagent tekende hij uiteindelijk.

Nooit héb ik geweten dat er zoveel geregeld moet worden. Onze auto deed het al heel erg slecht want we waren al onwijs opgelicht met de aankoop. En nu viel die soms uit op de snelweg of gooiden we voor kleine afstand meer dan genoeg benzine in en moesten we op de terug weg weer tanken. Dus uiteindelijk na onderzoek hebben we de auto Total loss laten verklaren..

Dus toen zaten we opeens de halve zaterdag in de auto van een Collegaatje. Als eerst naar een auto waar ik me hoofd naar rechts draaide ik al half tegen manlief aan zat. En I need my space in the car. Anders wordt ik echt helemaal gek. Nou en daar begon de ene discussie naar de andere. Man man man. Uiteindelijk is hij met een Collegaatje van mij auto’s gaan kijken en ben ik in korte tijd nog nooit zo vaak gebeld door meneer. Opeens moet je op meer dingen gaan letten, is ’t een goeie auto. Kan er een kinderwagen in, kan zus en kan zo..

Ik was ondertussen koekjes en cakjes aan ’t bakken met de dochters van m’n Collegaatje… Super leuk. Twee springende dames in je keuken en helemaal blij met de cakjes ! Uiteindelijk de dames met een thee en limonade tegen de kachel aan gezet en toen vielen de dames uiteindelijk stil omdat spongebob toch indrukwekkend was.

Uiteindelijk kwam manlief helemaal blij en gelukkig thuis met onze nieuwe auto! Wat een mooie heerlijke auto! Heb hem sinds tijden niet zo trots en relaxte op/in een auto gezien. Na allemaal spullen te hebben gekocht voor in de auto kan ook ik nu heerlijk genieten van onze auto. Na een borrel te hebben gehad gister avond heb ik hem zelfs al getest op slapen… ✅ hij bevalt!

Een gedachte over “Zandkoekjes, auto’s en paddestoelcakjes

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s