Droom, durf, doe en deel. (The passion deel 1)

Wat was het gister een spektakel! Iets waar ik al weken uitkeek. Niet naar de witte donderdag die gevolgd zou worden op goede vrijdag wat in mijn geloof ook letterlijk een zwarte dag is met een goud randje maar daar straks meer over.

Maar ik keek uit naar The passion! Ik kijk elke jaar of probeer het in ieder geval te kijken. Het heeft iets magisch maar ook zo mooi op de tijd van de wereld. Toen ik via Facebook livestream mee kon raden had ik er 3 goed en dat waren mensen waar ik heel heel blij van werd.

Brainpower die gast waar ik en met mij veel andere van mijn leeftijd Vlinders voor jou van Carrie slee haar eerste verfilming Afblijven uit ons hoofd kende. Het dansje alleen al was heerlijk en t lied ken ik zelf nog! Brainpower is echt een held, zo gewoon en zo hardwerkend en hij is bewust van zichzelf! Een frisse wind in the passion want Brainpower zou rappend Petrus vertolken! Wauw!

Glennis Grace als Maria… ja wat moet ik nog meer zeggen! Mooie keuze en was heel benieuwd hoe ze t ging doen na een week juichen en feestvierend the Ladies of Soul.

En toen Jezus bekend werd ging ik door het dak! Tommie Christiaan! De gast die mijn leeftijdsgenoten ook vooral kennen van zijn bad Guy role in Afblijven. Maar ik her ontdekte hem zoals groot publiek bij Beste Zangers! Opeens was hij meer dan die bad Guy, Wauw wat een stem, humble persoonlijkheid en wat een talent! Zijn nieuwe album is zo onwijs goed en ik kon niet wachten totdat hij zijn rol zou vervullen!

En gister was het dan zover! Meestal lig ik al in bed zo moe ben ik maar dit wilde ik zien!

Wat ga je nu doen denk je… nu ga ik sommige liedjes gebruiken voor mijn blog. Jullie kennen mij I’m a sucker for good music!

Het begon al mooi van een versie van Marco Borsato’s Droom, Durf, Doe en Deel in samenwerking nu met een stukje van Brainpower!

Sluit je ogen één seconde

Zet een lach op je gezicht

Zeg bedankt tegen het leven

Voor de liefde en het licht

Doe een wens voor iemand anders

Al lijkt het nog zo klein en stil

Elke golf begint als rimpel

Maar maakt altijd een verschil

Whohoho, vier het leven om je heen

Hang de slingers op en dans met iedereen

Whoho, het leven is al veel te kort

Ja, en alleen is maar alleen

Dus droom, durf, doe en deel met iedereen

Wat een tekst en een saamhorigheid ik hou ervan! Ja ja ik weet klinkt allemaal super cheesy… maar dit is wat we nodig hebben in de wereld van nu!

De wereld is veel te veel op zichzelf gericht en dat dit dan zo door de Bijlmer schalt is prachtig.

Het mooie is dat ze hiermee begonnen net nadat ze even stil stonden bij de Bijlmer ramp… Mooi om voor iedereen soms iets te doen iets kleins als een glimlach delen is al genoeg!

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Maak een eigen blog op WordPress.com.

Omhoog ↑

%d bloggers liken dit: